Foto: Arno Schwithal

Welkom

Ongeveer 33 jaar geleden (ik ben geboren in 1978) is mijn passie voor fotograferen begonnen. Tijdens het kijken en fotograferen laat ik mij leiden door intuïtie; kijken naar licht in interactie met materie, gecombineerd met cognities en ervaring.

Mijn foto’s hebben vaak een abstract karakter met figuratieve elementen, dit is mijn natuurlijke handtekening die de basis vormt.

Vanaf mei 2017 gebruik ik water als koppelvlak om in te zoomen op een steeds weer onbekende werkelijkheid. Water, de drijvende kracht van de natuur, blijft inspireren. Ik kom graag in de Franse Alpen en combineer bergwandelingen met fotograferen in bergstromen en bergmeertjes. Ook in Nederland wandel ik regelmatig en blijf ik inzoomen op water. 

Ik ben opgegroeid in het Van der Valk familiebedrijf waarbinnen gastvrijheid centraal staat. Gastvrijheid is ook een passie van mij. Met name het creëren van een aangename sfeer in de ruimte voor de gast had en heeft nog steeds mijn interesse. Ik wil een bijdrage leveren aan een aangename en inspirerende sfeer in uw woon en/ of werkruimte door bovenstaande passies te combineren.

Ik beschik over een ruim assortiment waterfoto’s waarmee ik u graag op maat bedien.  

Hilde Smit (twee werken gekocht) zegt:

‘Ik vind het mooi dat de techniek heel eenvoudig is. Gewoon fotograferen met de smartphone en alleen bewerkt met de basisinstellingen van de smartphone. En dan zulke wonderlijke en geheimzinnige beelden maken, de kleuren vind ik ongelooflijk mooi. De beelden brengen mijn fantasie op gang, wat zo gewoon lijkt gaat meer inspireren. Je hebt enorme ogen.’