Welkom!

U ziet een impressie van mijn smartphone foto’s gemaakt van verschillende toestanden in water.

Het bewerken van foto’s doe ik met de basisinstellingen van de smartphone. Elke foto heeft een nummer. Klikt u op een foto dan ziet u onder de foto informatie en kunt u via andere foto’s makkelijk verder kijken.

Ik werk op persoonlijke basis waardoor een coproductie van maker en kijker ontstaat in de woon en/ of werkruimte. Andere mogelijkheden zijn het direct plaatsen van een bestelling op basis van onderstaande voorbeelden of een andere specifieke voorkeur aangeven. Ook kan ik u goed informeren over verschillende mogelijkheden.

Ik werk met de Fine Art Print specialist die een passie heeft voor Fine Art papier. Ik werk met de lijstenmaker die de foto professioneel conserveert en van de beste omlijsting voorziet. Daarnaast maak ik gebruik van webwinkels.

De meeste foto’s hebben 40×40 cm als maximaal formaat. Onderstaand ziet u twee uitgewerkte voorbeelden op basis van genoemd formaat.

Hier ziet u foto’s op groter formaat. Klikt u op de foto dan ziet u onder de foto informatie. Kleinere formaten zijn natuurlijk ook mogelijk en ik ontwerp graag een serie die past bij uw wensen.

Geef per mail uw interesse aan en/ of geef een bestelling door. Via de telefoon wensen of vragen bespreken? Mail even uw telefoonnummer.

Prijzen zijn inclusief btw en inclusief verzendkosten binnen Nederland en u krijgt 10 procent korting bij aankoop van meerdere werken.

Voorbeeld 1:

40×40 (buitenafmetingen 56×56 cm) 379 euro

Voorbeeld 2:

40×40 cm 129 euro

info@markusvandervalk.com